Mobil sidhuvud

*    DANSINSPIRERAD    *     LUSTFYLLD    *    TRÄNING    *

loading...

Heléne är bland annat anlitad av Hälsoteket i Frölunda och håller terminskurser inom seniorverksamheten på Norra Hisingen och likaså på Mötesplatsen för seniorer i centrum.

Medverkat vid Stig Dahlgrens kurser; "Att återfå balans och livsglädje", på Brännö för personer som har/har haft cancer. Anlitats av Ågrenska i samband med program för föräldrar som mist ett barn i cancer. Även deltagit i smärtrehabiliteringsprogram på Kungälvs sjukhus.

En mängd 10-12-veckorskurser inom olika personalgruppers friskvårdsutbud har även genomförts. Har regelbundet medverkat vid utbildningsdagar för olika yrkesgrupper såsom vårdpersonal, hälsoinspiratörer och lärare för att nämna några.

Via dansen sprider Heléne och hennes entusiastika deltagare gränslös hälsa genom specialtillfällen för Afrikas kvinnor/barn och Djurens Rätt.

Aktuella och Pågående kurser (uppdaterat 21-10-18)

Föreningen KUL-TUREN har bildats i Backa via engagerade seniorer som tillsammans med mig nu erbjuder värmande SOL-resor till underbara världsrytmer på fredagar. Mer reseinformation nedan.

Jag kan varmt rekommendera onsdagsgruppen på Norra Guldheden. Det är en stor luftig sal med härligt underlag som är extra skonsamt för leder (där dansar vi alla barfota eller i sockor). Finns flera toaletter och två omklädningsrum även om jag i nuläget helst ser att man byter om hemma.


JAG TÄNKER PÅ ER ALLA MED SOL, KÄRLEK & LJUVA DANSMINNEN!!!

Med anledning av att antalet platser är begränsat på grund av covid 19 har jag infört ett användarvänligt bokningssystem; TimeCenter där man kan boka in sig två veckor i förväg till två av grupperna (ej Hälsoteket, Allégården eller Hisingen).
Boka/klicka in dig nedan i anslutning till veckodag. Om du har svårigheter att boka själv går det bra att sms:a eller mejla mig så kan jag boka in dig.
Betalning sker på plats vid dansen via swish GoodMove (123 675 92 86) eller med kontanter.
Kom gärna ombytt så undviker vi omklädningsrummen så mycket som möjligt. Ta med vattenflaska! 
 
Måndagar: 

Tisdagar:
Dans 7 september-14 december i egen regi i 1200 Kvadrat; Mandoling.47 (snett framför Frölunda Kulturhus) kl.10.30-ca 11.45. Kostnad 100 kr/gång. Max 25 deltagare. Uppeåll vecka 44. Boka plats här i TimeCenter.

Dans via Hälsoteket 7 september-14 december i 1200 Kvadrat kl.12.30-ca 13.45. Gratis drop-in. Uppehåll vecka 44.

Onsdagar:
Dans från och med 8 september på Raketgatan 9 (ett vitt enplanshus) i norra Guldheden kl.10.30-ca 11.45 Lätt att ta sig till från bland annat Wavrinskys Plats och Landala. Kostnad 100 kr/gång. Max 18 deltagare. Boka plats här i TimeCenter.

Torsdagar:
OBS! Ändrad tid i Allégården. Vi börjar kl.10.00 från och med den 7/10.
Dans drop-in för seniorer och daglediga från och med 9 september i Allégården (Allégårdens pensionärsförening), Södra Allégatan 4 kl. 10.00-ca 11.15. Kostnad 50 kr/gång för medlemmar i Allégårdens pensionärsförening (150 kr för hösten 2021) och 80 kr/gång  för icke medlemmar. Betalning sker via swish eller kontant till föreningens värdar på plats inför varje danstillfälle. 

Fredagar:
Föreningen KUL-TUREN har bildats i Backa via engagerade seniorer som tillsammans med mig nu erbjuder värmande SOL-resor till underbara världsrytmer.
Stora Salen, Selma Center, Hisings-Backa. Lättillgängligt via buss/bil vid Selma Lagerlöfs Torg.
Fredagar 15 oktober-10 december kl.13.30-14.30.
Salen är stor med möjlighet till drop-in utan anmälan. 100 kr/gång via swish eller kontant.

Dans till förmån för Afrikas Kvinnor & Barn och Djurens Rätt

Här har du chansen att verkligen förena nytta med nöje och samtidigt fördjupa och utvidga ditt eget hälsoperspektiv. Även ett utmärkt tillfälle att prova på dansinspirerad lustfylld träning för första gången. Läs mer här om dessa ”specialtillfällen” och hur mycket vi hittills dansat ihop >>