Mobil sidhuvud

*    DANSINSPIRERAD    *     LUSTFYLLD    *    TRÄNING    *

loading...

Vi dansar för djuren,
våra medspelare på denna vackra planet!

Min djupa önskan är att hjälpa till att på ett personligt, överskådligt och någorlunda kortfattat sätt sprida kunskap/ren fakta om det osynliga, massiva och lagliga artförtrycket som pågår, även här i västvärlden. Jag vill även motivera till och informera om djurvänliga handlingar samt positiva skeenden i samhället. De senaste åren har jag faktamässigt lärt mig betydligt mer och först nu verkligen förstått vidden av utnyttjandet och hur det slår tillbaka mot oss själva och vår planet.

Ta del av mitt dokument/sammanställning från 2012 (bilaga/tillägg 2014) i sin helhet för din egen, dina barns/barnabarns och framtida generationers skull. Men framförallt av omtanke för djuren! Sprid vidare genom att mejla/skriva ut till familj, vänner, bekanta, kollegor med flera!

Läs eller skriv ut dokumentet "Dans och Kunskap för Djurens Rätt" genom att klicka här >
 

Dans till förmån för Djurens Rätt 48100kr (2018-06-21)

Förändra världen & utvidga ditt eget hälsoperspektiv genom att sprida hälsa över artgränserna! Oavsett språk, kroppsbyggnad och behåring så delar vi alla på Moder Jord; ”vår” helt fantastiska högst levande planet! Vi är alla förenade i en stor magisk helhet där hälsa, lidande och lycka är sammanflätade i allra högsta grad.

Hösten 2011 dansade vi i Guldhedsskolan/Centrum och Frölunda/Hälsoteket ihop härliga 5300 kr till Djurens Rätt, www.djurensratt.se, Sveriges största och äldsta (1882) djurrätts- och djurskyddsorganisation.

Under folkhälsoinstitutets hälsovecka hösten 2012 gungade vi i Frölunda, Guldheden/Centrum, Landala, Mölndal och Mölnlycke ihop ytterligare 14200 kr. Gröna Boden, Färg och Förändring, Fram Livs, Ekostore och Djurens Rätt sponsrade med fina priser till ett lotteri på varje dansresa.

Minst lika häftigt var det att i oktober 2013 dansa ihop 9000 kr i Frölunda och Mölndal. Förutom tidigare sponsorer deltog nu även Eco & Fair, Olivolja etc samt Condeco. Specialdansen bidrog dessutom till att Djurens Rätt fick närmare 60 nya medlemmar! Insamlingsdansen i december 2014 resulterade i ytterlligare 10800 kr och nya priser från Restaurang Thali, Rawfoodbaren, Hagabions Restaurang och Matmgasinet VEGO utöver tidigare bidragsgivare. Härligt!!!

Den 7 juni 2016 i Frölunda gav 4100 kr hurra!!! I Allégården den 7 juni 2018 dansade vi återigen jordenrunt för djuren vilket inbringade 4700 kr. Olivolja etc, EcoLinné, Fram Livs, Gröna Boden, Open New Doors, Happy Vegan, Vegomagasinet och jag sponsrade med fina priser. Heja oss och djuren!
 

Miljöcertifierat resande; vi färdas med KÄRLEK!

På ett lustfyllt sätt via en global dansresa bidrar du alltså till en bättre och skönare värld för oss alla, se nedan. Tillsammans får vi igång flödet till både kropp och själ utan vare sig pass eller visum. Sol- och värmegaranti ingår.

Tid, Plats och Kostnad: 

Ingen föranmälan.

- Allégården dansar för Djurens Rätt 7 juni 2018